2011 m. kovo 1 d., antradienis

Vonios bangas skrodžiantis katamaranas

Kiek esu girdėjusi, turbūt 95% vaikų mėgsta vandenį, pliuškentis, vonią, putas ir ten mirkti galėtų valandų valandas, Kai už lango šalta, geriau lįskime į vonią, o linksmybėms joje siūlome pasigaminti... Laivą. Tiksliau - didingą bangas skrodžiantį katamaraną. Šis darbelis laaaabai ekologiškas, nes naudingai panaudojame plastikines atliekas :)




Jums reikės: dviejų plastikinių buteliukų (pusės litro, bet jei laivas didesnis ar mažesnis, derinkite pagal tai), žirklių, storo siūlo ar raištelio, plastikinio indelio (mes naudojome nuo sausainių, ypač gerai tokie balti storesni, kurie atsprarūs karščiui vienkartiniai dubenėliai, tiesiog ne kiauras plastikinis daiktas), adatos.


Ištuštiname plastikinius buteliukus, nusiplauname plastikinį indelį ir prie vieno indelio šono pridedame butelį, veriame į adatą siūlą ar raištelį (mes naudojome storą adatą, bet skylutę galima padaryti ir peilio galu) ir veriame aplink buteliuką pro indelio dugną, raištelius tiesiog surišame (žiūr.paveikslėlį). Pritvirtiname antrą buteliuko galą ir antrą buteliuką. Sodiname jūreivius ir plaukiame ieškoti nuotykių vonioje! Jei darbelį su vaiku kurs tėveliai, galite vietoj siūlo naudoti izoliacinę juostelę, kuri atspari drėgmei bei puikiai limpa :)




Štai ir viskas - griebiame vaiką, laivą ir prileidžiame vonią vandens! Dar pora jūreivių, gal net putų bangų ir garantuoju, kad šios maudynės truks labai ilgai :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą