2011 m. kovo 1 d., antradienis

Paukšteliai

Su pirmąja pavasario diena! Ar jau girdite, kaip čiulba paukšteliai? Šįkart kviečiame kartu su vaikučiais dekoruoti mažylio kambarį paukščiukais, kurie niekad neišskris į šiltus kraštus :) Prisipažinkite, kad vaiko piešinukai ne visad verti auksinių rėmų, o kaupiant juos iki pilnametystės susidarys geras pustonis popieriaus, bet išmest irgi gaila. Todėl siūlome juos panaudoti juos kitiems kūrinėliams, kurie džiugins mūsų akis.


Jums reikės: vaikučio piešinių, žirklių, adatos ir siūlo. Jei neturite piešinėlių, sėskite ir liekite akvarelę, brūžinkite flomasteriais ar pirštais tapnokite guašu. Jei naudojate storesnį popierių ar kartoną - išmarginkite abi puses, plonesniam užteks ir vienos.

Taigi popierius paruoštas, o dabar mama išpiešia paukščiuką ir vaikutis jį iškerpa (jei jau moka elgtis su žirklėmis), jei paukščiukai dažyti tik vienoje pusėje - suklijuojame po du. Iš likusio popieriaus kaip armonikelę sulankstome sparnelius, prakerpame skylutę ir prakišame. Veriam siūlą į adatą ir ties sparneliais pakabiname paukščiuką.



Tokiais paukščiukais puošiame langą, pakabiname juos nuo lempos ar lubų, galime užkišti šaką ir ją apkabinėti jais. Juos(tik be sparnelių) galite priklijuoti ant perlenkto balto popieriaus lapo ir turėti puikią atvirutę. Pavasaris visuomet su mumis ir mūsų namuose :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą